logo
В наявності
Тільки 2 залишилося
Артикул
J'sD-HMUT

Зволожуючий тонер із гіалуроновою кислотою J'sDerma Hydglow Moist Up Toner

У стомлюючому ритмі сучасного життя наша шкіра втомлюється не менше за нас самих. Також як усьому організму їй потрібне «перезавантаження», оновлення. Це можливо з інноваційною формулою J'sDerma Hydglow Moist Up Toner – «рятувальним колом» для зневодненої, чутливої та втомленої шкіри.

Special Price 689,00 ₴ Regular Price 889,00 ₴
Об’єм
200 мл.

З цим товаром зазвичай купують

У кожну пору року наша шкіра відчуває певний стрес: влітку – від променів палючого сонця, взимку – від морозу, «що кусається», навесні і восени від гострої нестачі вітамінів. Корейський тонер з низькомолекулярною гіалуроновою кислотою та березовим соком справжній порятунок цілий рік! При регулярному використанні він виконує три найважливіші функції доглядової косметики:

  1. Очищає;
  2. Живить;
  3. Омолоджує.

Тонер підходить для всіх типів шкіри, є гіпоалергенним і не має вікових обмежень.

Секрет успіху

Склад JsDerma Hydglow Moist Up Toner справді унікальний. П'ять видів гіалуронової кислоти забезпечують глибоке зволоження епідермісу всіх рівнях. Але головний секрет полягає у компонентах березового соку, що входить до складу тонера. Бетулін має найсильніші антибактеріальні властивості, бетулінова кислота відповідає за профілактику старіння. Лупеол нівелює запальні процеси, а ніацинамід повертає шкірі природну красу та чарівність молодості. Недарма березовий сік часто порівнюють із живою, життєдайною водою.

Спосіб застосування

J'sDerma Hydglow Moist Up Toner наноситься на добре очищену шкіру легкими масажними рухами. Після того, як тонер повністю вбереться (це займе не більше 5 хвилин), на обличчя та область декольте можна накласти улюблений крем або сироватку. Тонер залишає на шкірі приємне відчуття легкості, не утворює плівки та жирного блиску. До того ж має приємний ненав'язливий солодкуватий запах березового соку.

В магазині корейської косметики NewSkin можна купити J'sDerma Hydglow Moist Up Toner в Києві та Україні. Ми не тільки тішимо своїх покупців приємними знижками, а й гарантуємо стовідсоткову якість усіх косметичних продуктів. Вам важливі краса та молодість, нам – Ваше здоров'я та довіра!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Тьмяний колір обличчя, Зневодненість
Тип засобу
тонер для обличчя
Об'єм
200 мл.
Призначення
Зволоження
To Top