logo
В наявності
Тільки 6 залишилося
Артикул
J'sD-PPPT

Тонер для очищення пор з AHA кислотою J'sDerma Porefine Peel Pore Toner

Якщо завдання декоративної косметики полягає у маскуванні недоліків шкіри, то місія доглядових засобів, навпаки – у знаходженні, розтині та усуненні цих великих та маленьких недоліків. Саме цим займається JsDerma Porefine Peel Pore Toner – очищуючий засіб з ефектом пілінгу.

Special Price 648,00 ₴ Regular Price 889,00 ₴
Об’єм
200 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Головне завдання тонера-пілінгу полягає в оновленні шкіри шляхом відлущування ороговіли клітин епідермісу. Крім цього J'sDerma Porefine Peel Pore Toner чудово справляється з:

  • сухістю шкіри;
  • чорними точками;
  • сальними залозами;
  • розширеними порами;
  • пігментними плямами.

Одновідсоткова гліколієва кислота, яка входить до складу продукту, безперешкодно проникаючи в епідерміс, активує вироблення власного колагену та гуалуронової кислоти. Рельєф обличчя швидко вирівнюється, колір стає здоровим та природно-світлим: йдуть ознаки зимової сірості та весняного авітамінозу.

Сили природи

Невипадково творцем J'sDerma Porefine Peel Pore Toner включені до складу засобу природні компоненти, що мають найпотужніші антисептичні та антивікові властивості: екстракти чайного дерева, портулаку, центели, гамелісу, шоломника та кипарису. Підсилюють омолоджуючий ефект традиційні складові кращих доглядових засобів: пантенол, що утворює захисний бар'єр та алантоїн, що стимулює оновлення епідермісу.

Як працює

В магазині корейської косметики NewSkin можна купити J'sDerma Porefine Peel Pore Toner в Києві та Україні за привабливою ціною, з гарантією якості та оригінальності. Поради щодо застосування вкрай прості: достатньо нанести засіб на чисту шкіру обличчя та шиї легкими рухами, що масажують. «Працює»корейський тонер дуже делікатно, тому підходить для щоденного використання, будь-якого віку та типу шкіри.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Розширені пори, Чорні крапки, Нерівний рельєф, Акне
Тип засобу
тонер для обличчя
Об'єм
200 мл.
Призначення
Відлущування, Анти-акне, Антибактеріальне, Бактерицидне
To Top