logo
Немає у наявності
Артикул
Man-BBAT-210ml

Тонер із пробіотиками Manyo Bifida Biome Ampoule Toner 210 ml

Manyo Bifida Biome Ampoule Toner 210 ml дозволяє замість кількох доглядових засобів придбати одне, що виконує одночасно завдання регенеруючого тонера та антивікової сироватки.

Special Price 999,00 ₴ Regular Price 1 399,00 ₴
Об’єм
210 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Корейський тонік для обличчя має виражену оздоровлюючу дію завдяки високій концентрації біфідо та лактобактерій, що відновлюють мікрофлору та зміцнюють імунітет епідермісу до зовнішніх впливів. Життєво важливі здоров'я та краси шкіри та інші компоненти препарату:

  • відразу 5 видів гіалуронової кислоти зупиняють процес старання, створюючи надійний захисний бар'єр;
  • розправляють зморшки, відновлюючи початкову структуру шкірного покриву;
  • кераміди особливо важливі для шкіри, схильної до алергічних висипів та акне. Позбавляють лущення, почервоніння, скорочують виразність пігментних плям;
  • екстракт гамамелісу відновлює гідроліпідний баланс, звужує пори.

Робоча формула Manyo Bifida Biome Ampoule Toner 210 ml вже з першого застосування відновлює кислотно-лужний баланс епідермісу, в рази активізуючи дію нанесених згодом засобів.

Спосіб застосування

З чотирьох обов'язкових кроків щоденної турботи (пінка, тонер, сироватка, крем) Manyo Bifida Biome Ampoule Toner залишає лише три. Його слід нанести на попередньо очищене обличчя рухами, що погладжують. Завершити процедуру зволожуючим корейським кремом.

В магазині корейської косметики NewSkin можна купити Manyo Bifida Biome Ampoule Toner в Києві та Україні, не турбуючись про його якість та оригінальність. У зв'язку зі зростаючою популярністю професійної корейської косметики почастішали випадки її підробки, тому рекомендується купувати нашу продукцію лише в спеціалізованих магазинах, що гарантують справжність продуктів та їх унікальні властивості.

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи, Суха, Нормальна, Комбінована, Жирна, Проблемна, Чутлива
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Зморшки, Дряблість, Втрата пружності, Нерівний тон шкіри, Тьмяний колір обличчя, Нерівний рельєф, Акне, Відновлення захисного бар'єру, Відновлення мікробіома, Зневодненість, Подразнення, Свербіння, Печіння, Почервоніння, Купероз, Розацеа, Дерматит, Псоріаз, Запалення
Тип засобу
тонер для обличчя
Об'єм
210 мл.
Призначення
Зволоження, Відновлення
To Top