Всім привіт. Сьогодні хочу розписати вам схему свого вечірнього догляду.

Мій вечірній догляд, як і денний, починається з очищення.

Очищення - основа будь-якого догляду

А правильне очищення – це тим паче важливе. Я сьогодні використовувала тональний крем, а також санскрин і такі речі можна змити з обличчя тільки при використанні гідрофільного масла та другим етапом за допомогою пінки або гелю, тобто двоетапним очищенням. Корейську гідрофільну олію купити можна будь-яке у нашому магазині, але я почну з наступного етапу.

Схема вечірнього антивікового догляду. Як використовувати косметику Medi Peel

Я у своєму вечірньому догляді використовую зараз гель для вмивання Medi Peel Algo-Tox Deep Clear купити який можна на нашому сайті. Він має дуже класний аромат, трав'янистий, тому що містить багато рослинних екстрактів.

Як його використовувати – ви на сухе обличчя наносите його тонким шаром і залишаєте, а він починає пінитися. Утворення бульбашок дуже добре насичує вашу шкіру киснем, за рахунок чого у вас буде свіжий, гарний колір обличчя.

Він дуже глибоко і добре очищає, але при цьому не стягує шкіру і не сушить її, тому що в основі його тільки натуральні компоненти. А ви пам'ятаєте, що ми обов'язково намагаємося уникати агресивних ПАР в очищаючих засобах, тому в цьому плані цей гель, звичайно, кращий.

Medi Peel Algo Tox Deep Clear

Ну і звісно ж пептиди. Що мені подобається в компанії Medi Peel – на будь-якому етапі догляду я не просто роблю щось, але ще й отримую антиейдж ефект – два в одному. Для тих, хто хоче косметику medi peel купити в Україні – у нас на сайті є спеціальний розділ, присвячений цьому бренду.

Дивіться у відео наприкінці статті як активно утворюється піна. Іноді, коли я дуже багато часу проводжу з косметикою або десь на вітрі, коли пил осідає на моє обличчя – я довше тримаю цю пінку, щоб вона добре попрацювала на моєму обличчі.

Потім я за допомогою теплої води змиваю гель і, як завжди, промочую обличчя рушником, який я змінюю щодня. І, відразу ж, воно вирушає у прання. Не витираємо, а саме промокуємо. Нам нема чого зайвий раз травмувати своє обличчя та розтягувати шкіру.

Другий етап – тонізування

Далі дотримуючись правила "трьох секунд" я відразу наношу тонер, але сьогодні в мене це міст Medi Peel V-Perfect Shape Lifting Mist купити який можна також на нашому сайті.

Справа в тому, що у мене сьогодні був дуже насичений день і я дуже втомилася і коли втомлююсь це відразу позначається на моєму обличчі, тому сьогоднішній мій вечірній догляд буде максимально наповнений пептидами.

Medi Peel V-Perfect Shape Lifting Mist міст для обличчя

Всі мої засоби практично сьогодні містять 9 пептидів у своєму складі і тонер містить також ніацинамід, який освітлює шкіру. Те, що мені потрібно, тому що ви пам'ятаєте у мене є пігментні плями. Плюс тут містяться фактори зростання і він має дуже класний ліфтинг-ефект.

Те, що мені зараз потрібно, тому що коли я втомлююсь у мене зсовується обличчя і виглядає не дуже.

У нього настільки приємний аромат, він пахне реально як дуже класні парфуми, але при цьому не сильно. Тобто через 5 секунд я вже не відчуваю запаху.

Я рясно нанесла його і рухами, що впечатують, як завжди, роблю так, щоб він ввібрався.

Ще цей міст люблю брати із собою та використовувати протягом дня прямо поверх макіяжу. Дуже класно освіжає, тонізує та підтягує шкіру. Відчуваю одразу, що шкіра «стала на місце». Не знаю, як описати це почуття, але хто його відчував – той розуміє, про що я говорю.

Етап нанесення сироватки

Далі сироватка. І тут я вам хочу представити свою улюблену сироватку і ніхто не здивується – це звичайно ж Medi Peel Bor Tox купити яку можна в інтернет магазині New Skin.

Стільки хвалебних відгуків я не читала про жоден продукт. Відгуки зазвичай не читаю, я читаю склади. Чому я почала читати тут відгуки – тому, що результат мене вразив з першого разу. Я не могла зрозуміти, можливо я собі вселяла. Я пішла подивитися які відчуття в інших людей і зрозуміла, що відчуття у всіх одні й ті самі – всі просто вражені, як ця сироватка працює з першого разу, а все тому, що у складі є вольюфілін, про який я не знала раніше.

Ну як – я знала, але ніколи не користувалася. Я не знала, що якийсь компонент може явно працювати з першого разу.

Вольюфілін – це екстракт гортензії. Це абсолютно натуральний компонент, який здатний заповнити ваші зморшки і як би виштовхнути їх зсередини. Тобто зробити шкіру щільнішою, наповнити її, тому у кого є носогубні складки, у кого є западини, де нососльозні борозни, заломи – ви можете цю сироватку використовувати точково. Наносити лише на ваші проблемні місця. Я ж повністю використовую. Вона так подобається мені. Вона молочна і мало того, що вона класно наноситься – після неї ще немає ні липкості, ні плівки. Шкіра після неї бархатиста та приємна. І наношу під очі, бо тут із віком шкіра ще більше стоншується.

Якщо раніше у вас тут не було западин – з віком вони можуть з'являтися. Відповідно я наношу на все обличчя, включаючи область під очима.

І ось моя шкіра ще ніколи не була такою щільною, натягнутою, пружною, гладкою. Загалом я обожнюю цю сироватку. Я щиро рекомендую кожній дівчинці хоч раз попробувати цю сироватку в житті. Тим більше, що вона коштує в порівнянні з аналогами зовсім недорого, хоча я вважаю, що аналогів у неї немає.

Medi Peel Bor-Tox Peptide Ampoule фото

У неї у складі стільки ферментів, що такої кількості я ще в жодному засобі, навіть у найдорожчому не зустрічала.

Ферменти, ви пам'ятаєте, це здоров'я нашої шкіри, це обличчя без запалень, рівний тон.

Відчуття дуже приємні, обличчя м'яке-м'яке і таке бархатисте. Дуже приємно користуватись.

Етап нанесення крему

Також, звичайно, сироватку я завжди відразу закриваю кремом. І в мене це крем меді піл волюм токс Medi Peel Peptide 9 Volume Tox Cream, який також містить 9 пептидів, а також гідролізований колаген та еластин.

До речі, сироватка також їх містить, а ви пам'ятаєте, що ці компоненти є в нашій шкірі, але з віком вони виробляються все менше і менше. І ось таким чином ми поповнюємо їх недолік.

Гідролізований – означає, що їх формула зменшена багаторазово, відповідно вони здатні проникнути набагато глибше, ніж просто колаген та еластин.

Коли я побачила вперше цей крем я подумала, що швидше за все він буде для мене важкуватим. Подивіться у відео під текстом, що він має структуру бальзаму.

Насправді він виявився дуже легким та приємним у використанні.

Аромату практично немає, що дивно для косметики Medi Peel, тому що майже всі засоби мають дуже приємний аромат.

Насправді дуже легкий крем навіть улітку. Навіть для жирної шкіри дуже приємно користуватися ним.

крем меді піл волюм токс

Наношу його щоб закрити сироватку, щоб усі активні компоненти сироватки, скажімо так, запечаталися і створити таку захисну мантію на обличчі і завтра прокинуся молодою і красивою. Те, що мені треба.

Сподіваюся, була вам корисною. Нагадаю, що всю корейську косметику купити можна на нашому сайті. Переходьте та знайомтеся з асортиментом товарів.

До зустрічі.

0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.