Корейський засіб для зняття макіяжу

Демакіяж – найперший і один із найголовніших етапів вечірнього догляду. Адже те, наскільки добре Ви це зробите, може вплинути на стан шкіри та її загальний вигляд. Засіб для зняття макіяжу купити варто виходячи з типу шкіри, а також виду декоративної косметики, яку слід змити.

Так, наприклад, якщо Ви шукайте якийсь засіб для зняття макіяжу з очей купити, то найкраще підійде міцелярна вода. Вона чудово розчиняє навіть найстійкіший макіяж і при цьому не залишає неприємну маслянисту плівку на очах.

корейський засіб для зняття макіяжу в інтернет-магазині New Skin

Раніше міцелярну воду застосовували для зняття декоративної косметики з обличчя.

Однак, по-перше, вона здатна змити лише пудрову косметику. Засоби на кремовій основі вона не зможе до кінця розчинити.

А, по-друге, зараз, коли ми всі вже дійшли розуміння, що корейський сонцезахисний крем для обличчя потрібно використовувати не лише влітку, а цілий рік і користуватися щодня, ми відмовилися від використання міцелярної води для обличчя. Тому що його здатне змити лише гідрофільне масло. І тим більше перестали вірити виробникам, які пишуть на упаковці, що її можна не змивати.

Справа в тому, що в складі такої води знаходяться міцели, які по суті є ПАР, тобто компонентами, що очищають. А, як відомо, ПАР залишати на обличчі в жодному разі не можна, оскільки це призведе до підвищеної чутливості.

Тому, якщо Вам потрібно купити засіб для зняття макіяжу з очей, – тільки в тому випадку ми порадимо міцелярну воду.

Якщо Ви користуєтеся кремовими продуктами, такими як СС, BB, а також тональні креми, то Вам обов'язково потрібно використовувати для демакіяжу гідрофільне масло. Також ним потрібно користуватися всім, хто наносить крем із УФ-фільтром. Отже – абсолютно всім.

Річ у тім, що кремова декоративна косметика має жирну основу. І розчинити її зможе лише склад, що має таку саму основу. Тут діє принцип: "подібне вимиває подібне".

Звідси також випливає, що дівчатам з жирним типом шкіри слід корейське гідрофільне масло купити для свого догляду кожен день. Навіть у дні, коли вони не виходили з дому і на їхньому обличчі немає ні макіяжу, ні крему з УФ-фільтром. Адже їхні сальні залози виробляють себум у надлишку і, якщо його погано змити, він заб'є пори.

корейське гідрофільне масло Purito From Green Cleansing Oil

Застосовуючи цей продукт щодня, у перспективі ви побачите, як ваші пори очистилися і кількість чорних точок значно зменшилася.

Гідрофільна олія зазвичай наноситься на сухе обличчя і розтирається по ньому масажними лініями, внаслідок чого косметика повністю розчиняється. Далі необхідно змочити руки теплою водою та знову пройтися по обличчю. У момент контакту олії з водою, вона перетвориться на емульсію. Саме тому воно називається «гідрофільним», тому що любить воду. Потім цю емульсію змивають.

Олія буває різних консистенцій:

  • густіше;
  • рідше;
  • у вигляді твердого бальзаму.

Це ще один тип товарів для демакіяжу.

Гідрофільний бальзам працює за таким же принципом, різниця лише у формі випуску. Такий вид більш зручний для подорожей, оскільки ймовірність, що він проллється, дорівнює нулю.

Корейський гідрофільний бальзам Heimish All Clean Balm фото

А взагалі це справа особистих переваг. Хтось віддає перевагу рідкій формі, а хтось бальзамам. Вибір за вами.

Також засоби для зняття макіяжу купити допоможуть наші консультанти. Вони завжди готові вибрати те, що підійде Вам особисто.

Наступний вид - молочко. Тут необхідно розрізняти молочко для зняття макіяжу, яке містить у своєму складі олії і підходить для цього і те, яке також можна назвати кремом, що очищає.

Таке молочко потрібно використовувати як очищення вранці для сухої шкіри. Тому що в першому випадку воно залишає на обличчі масляну плівку, яка не дає шкірі дихати, а себуму виділятися, що може призвести до закупорки пор. Тому після нього потрібний другий етап очищення. Власниці сухої шкіри можуть прибрати залишки за допомогою тоніка, тому що їм додаткове зволоження, яке здатне дати молочко, зовсім не завадить. А володаркам жирої і при схильності до забивання пор потрібно бути обережними і завжди після нього використовувати гель або пінку для вмивання з Кореї.

Якщо Вас цікавить зняття макіяжу купити краще в магазині New Skin, тому що наші фахівці мають величезний досвід у сфері косметології і можуть підказати та дати консультації у виборі товару, який підходить Вашому типу та стану шкіри.

Також варто згадати про серветки для демакіяжу. Це експрес-засіб, який дозволить зняти косметику в похідних умовах, коли немає можливості взяти купу баночок.

Однак серветки не підійдуть для щоденного застосування, оскільки все-таки вони не мають стовідсоткової очищувальної здатності. Їх дуже зручно використовувати, щоб оновити крем із УФ-фільтром. Адже, як відомо, санксрін необхідно оновлювати кожні 2 години, але перед цим видалити попередній шар. Так ось для цього чудово підійдуть саме серветки. Їх зручно носити з собою і для їхнього застосування не потрібна вода, ними можна скористатися прямо на пляжі.

Засоби для зняття макіяжу ціни

Якщо Ви шукайте засіб для зняття макіяжу, ціна в нашому магазині Вас приємно здивує. Крім того, варто зазначити, що вся корейская косметика в интернет магазине New Skin 100% оригінальна. Весь секрет у тому, що ми працюємо безпосередньо з дистриб'юторами з Кореї і тому весь товар має не тільки сертифікати якості, але і є можливість засоби для зняття макіяжу купити за ціною, яка максимально наближена до оптової.

Ваша шкіра – це Ваша візитна картка. Магазин New Skin подбає про те, щоб вона справляла на оточуючих лише гарне враження.

корейський гель для вмивання Medi Peel Algo-Tox Deep Clear

0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.