logo
Немає у наявності
Артикул
Masil-7SSBT

Пілінг-мус для шкіри голови Masil 7 Sparkling Scalp Bubble Tick

Пілінг-мус для шкіри голови Masil 7 Sparkling Scalp Bubble Tick 3 5 5 1

Жирне біля коріння волосся потребує професійного догляду та правильного підібраного засобу — свіжість і чистоту не тільки шкірі голови, а й корінням подарує пілінг-мус для шкіри голови Masil 7 Sparkling Scalp Bubble Tick від відомого корейського бренду. Додайте його в свій арсенал і вже після першого застосування Ви помітите, що локони менше забруднюються, зберігається об'єм і зникає неприємне почуття тяжкості та недоглянутості, яке псує настрій та весь образ.

Special Price 536,00 ₴ Regular Price 750,00 ₴
Об’єм
150 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Регулярне використання дозволить відкрити забиті пори і запустити поживні компоненти в глибину волосяної цибулини, щоб зсередини наповнити силою.

Особливості застосування та склад

Корейська косметика для волосся Masil 7 Sparkling Scalp Bubble Tick по консистенції схожа на кисневу маску – піна з бульбашками, яка вступає в реакцію зі шкірою та комплексно впливає на внутрішній та зовнішній стан шевелюри. Спеціальна насадка із зубчиками призначена для розподілу та делікатного масажу голови – посилюється циркуляція крові, метаболізм клітин та засвоєння рослинних екстрактів.

Masil 7 Sparkling Scalp Bubble Tick

Відбувається ефективне відлущування відмерлих клітин та ліпідних накопичень, фолікули та стінки судин стають міцнішими, припиняється випадання волосся. Саліцилова кислота усуває себорею і супутні ознаки - свербіж і лущення, пантенол зволожує і заспокоює, рицинова олія прискорює ріст і захищає від пересихання та витончення. Екстракт камелії дарує дзеркальний блиск і м'якість, а ментол - почуття прохолоди і тонус, роблячи мус для шкіри голови Masil 7 Sparkling Scalp Bubble Tick незамінним засобом у жарку пору року і при частому використанні стайлінгу.

Masil 7 Sparkling Scalp Bubble Tick

Masil 7 Sparkling Scalp Bubble Tick фото

Встигніть купити!

Ми хочемо, щоб Ви завжди відчували себе впевнено і могли використовувати своє розкішне, доглянуте волосся як візитну картку. Тому наш інтернет-магазин New Skin пропонує акційну ціну на багатофункціональний пілінг Masil 7 Sparkling Scalp Bubble Tick з доставкою в будь-яку зручну для Вас точку України! Ви маєте бути ідеальними — а ми допоможемо!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Всі типи
Тип засобу
пілінг для шкіри голови
Об'єм
150 мл.
Призначення
Очищення, Відлущування
To Top