logo
Немає у наявності
Артикул
SL-BIC50ml

Відновлюючий бар'єрний крем SKIN&LAB Barrierderm Intensive Cream 50ml

Special Price 890,00 ₴ Regular Price 1 499,00 ₴
Об’єм
50 мл.

З цим товаром зазвичай купують

Здорова, сяюча шкіра може стати Вашою візитною карткою та предметом гордості - тільки варто своєчасно подбати про її догляд та живлення. Як і всьому живому — дермі потрібна турбота, особливо суха і чутлива, схильна до алергії, лущення і почервоніння. Заспокоїти, подарувати їй сили, підтримати та оздоровити зможе корейський крем SKIN&LAB Barrierderm Intensive Cream 50 ml. Це Ваш персональний невидимий захист, здатний стати антиоксидантом, антидепресантом та зарядом вітамінів. Щільна консистенція, що не залишає слідів і повністю вбирається, адаптується до будь-якого виду шкіри, включаючи конкретний набір властивостей залежно від ситуації.

Краса в режимі "all inclusive".

Корейські засоби завжди працюють на максимумі – і крем SKIN&LAB Barrierderm Intensive Cream 50 ml не став винятком. У складі скомбіновані цілющі властивості рослинних компонентів з новим запатентованим комплексом Fila-Seed та необхідними агентами-"будівельниками". Щодня ми завдаємо дерми ушкодження — неправильно підібраний догляд, ультрафіолетові промені, жорстка вода, травматичні пілінги поступово порушують цілісність, стоншуючи та роблячи шкіру вразливою. Амінокислоти і кераміди об'єдналися зі скваланом, щоб заповнити порожнечі, що утворилися в будові шкірного покриву.

Головне завдання SKIN&LAB Barrierderm Intensive Cream 50 ml — зміцнити ліпідний бар'єр та підняти імунітет. Маючи сили для боротьби з бактеріями, дерма перестане гостро реагувати на проблеми навколишнього світу, запалення та сліди акне зникнуть, обличчя набуде гарного матового фінішу та рівного тону. Гіалуронова кислота необхідна для заповнення нестачі вологи, а токоферол – джерело молодості, що повертає пружність та тонус. Олія розмарину працює антисептиком, паралельно стягуючи пори і виводячи токсини, а ось лаванда не тільки дарує почуття комфорту, але й заспокоює, пом'якшує та дбайливо доглядає.

Час на шопінг!

Так, оновлювати потрібно не лише гардероб, а й свій арсенал косметики для догляду за обличчям. І зараз настав час купити корейський крем SKIN&LAB Barrierderm Intensive Cream 50 ml в інтернет-магазині NewSkin за вигідною ціною! Стильна упаковка, ніжний аромат, а головне – дивовижний ефект піднімуть настрій Вам, оточать шкіру турботою на 24 години і наблизять до ідеалу. Наші консультанти завжди допоможуть з вибором та оформленням замовлення, підберуть потрібний засіб та відправлять по території України та областей у найкоротші терміни!

Докладніше
Вік
До 25 років, 25+, 30+, 35+, 40+
Сделано в
Корея
Тип шкіри
Суха
Вирішує проблему
Сухість, Лущення, Відновлення захисного бар'єру, Зневодненість, Дерматит
Тип засобу
крем для обличчя
Об'єм
50 мл.
Призначення
Зволоження, Відновлення
To Top