logo

Для чутливої шкіри - Purito

Купити корейську косметику для чутливої шкіри ви зможете в інтернет-магазині New-Skin, де представлений широкий асортимент оригінальної якісної продукції від відомих виробників з Кореї. На Вас чекають вигідні ціни, консультації фахівців, а також оперативна доставка по всій Україні.
Asc

Позиції 1-12 з 19

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Сторінка
Asc

Позиції 1-12 з 19

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Сторінка

PURITO: натуральна косметика з Південної Кореї

Проблема екологічності косметичних засобів є актуальною у всьому світі. Жінки все частіше цураються продукції відомих брендів, які використовують у виробництві величезну кількість агресивних хімічних елементів. Дівчата шукають, де купити Purito – продукцію одного з провідних корейських еко-брендів.

Корейська есенція для обличчя з галактомісісом та ніацинамідом Purito Galacto Niacin 97 Power Essence

100% органічна косметика позитивно впливає на стан шкіри. Причому процес відновлення та омолодження відбувається поступово, на відміну від швидкого короткострокового ефекту, який мають більшість косметичних засобів. Продукцію Purito купити вважають за краще люди з підвищеною чутливістю шкіри. Адже у складі корейської косметики повністю відсутні компоненти, здатні спричинити алергічну реакцію.

Де вигідно купити косметику PURITO в Україні

Купити PURITO в Україні нескладно, проте ціни в бутиках можуть сильно відрізнятися. Найбільш доступна ціна на подібні товари представлена на сайті newskin.com.ua.

Корейська сироватка для обличчя з вітаміном C Purito Pure Vitamin C Serum

Пряма співпраця магазину з б'юті-брендом дарує покупцям у цьому магазині суттєві переваги:

  • Ознайомитись з асортиментом, дізнатись характеристики засобів та купити їх можна у будь-який час. Інтернет-магазин працює завжди!
  • Вигідні ціни на Пуріто дозволяють непогано заощадити під час віртуального шопінгу;
  • Швидка доставка по всій Україні дарує можливість оцінити якість корейської косметики вже за кілька днів після покупки.

Спеціалізований інтернет магазин косметики New Skin надає повну інформацію про товар. Відповідальні співробітники стежать за терміном придатності та цілісністю упаковки. Вони допоможуть зробити правильний вибір, здійснити оплату та оформити доставку.

PURITO: торгова марка для тих, хто любить природу!

Дівчата, яким не байдужа екологічна ситуація загалом, активно шукають прогресивні еко-бренди. Склад доглядових засобів має виготовлятися виключно з натуральних складових – мінералів, екстрактів рослин, ефірних олій тощо. Важливим фактором є матеріал, з якого виготовляється упаковка. Як правило, екологічно відповідальні бренди використовують повторно перероблений картон, поліетилен, пластик та скло. Всім цим вимогам відповідає косметика Purito

Корейський гель для вмивання з муцином равлика РН 5.5 Purito Snail All In One BB Cleanser

Корейська косметика для чутливої шкіри обличчя

Чутлива шкіра – це один із найпроблемніших типів шкірного покриву. Якщо вірити статистиці, ним володіють близько 20% людей. Особливість даного виду епідермісу полягає в гострій реакції на безліч внутрішніх та зовнішніх подразників, частих висипаннях, почервоніння, а також появі сухості на певних ділянках обличчя. Підтримувати такий шкірний покрив у хорошому стані допоможе якісна професійна корейська косметика для чутливої шкіри.

корейська косметика для чутливої шкіри

Як правильно доглядати чутливу шкіру?

Насправді, якщо підібрати правильні доглядові засоби, жодних складнощів не буде. Достатньо дотримуватися простих рекомендацій:

  • Власницям чутливого шкірного покриву слід завжди уважно стежити за тим, що наноситься на обличчя. Навіть незначний дискомфорт стане сигналом, що косметичний продукт не підійшов. Корейський догляд за чутливою шкірою включає засоби для вмивання, тонізування, зволоження, а також продукти із заспокійливим ефектом;
  • Основним етапом у догляді за будь-яким типом епідермісу є якісне ретельне очищення. У цьому допоможе спеціальна корейська умивалка для чутливої ​​шкіри – пінка або гель, здатні дбайливо видалити забруднення, не викликаючи відчуття стягнутості та сухості;
  • Немаловажним етапом догляду є корейський тонер для чутливої ​​шкіри. Він допомагає зберегти вологу, має тонізуючий, пілінгуючий, а також заспокійливий ефект;
  • Щоб догляд був максимально ефективним, не варто забувати про хороше зволоження, навіть якщо шкіра схильна до жирності. Насиченість вологою вважається запорукою краси та здоров'я шкірного покриву. Із цим допоможе корейський крем для чутливої шкіри, який допоможе зволожити та заспокоїти епідерміс;
  • Додатковим помічником у боротьбі за гарну здорову шкіру стануть нічні корейські маски для обличчя із гіпоалергенним складом. Вплив на глибокі шари дерми під час відпочинку, коли вона максимально сприйнятлива до корисних компонентів, робить такий продукт незамінним.
To Top