logo

Для чутливої шкіри - Manyo

Купити корейську косметику для чутливої шкіри ви зможете в інтернет-магазині New-Skin, де представлений широкий асортимент оригінальної якісної продукції від відомих виробників з Кореї. На Вас чекають вигідні ціни, консультації фахівців, а також оперативна доставка по всій Україні.
Asc

Позиції 1-12 з 16

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Сторінка
Asc

Позиції 1-12 з 16

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Сторінка

Тільки-но з'явившись на ринку корейської косметики компанія Manyo Factory голосно заявила про себе не лише презентацією продукції, а й швидко оціненою покупцями якістю. Виробники правильно зрозуміли переваги сучасної дерми – їй потрібен натуральний, лікувальний та ефективний догляд. Накопичивши за роки неправильно підібраних засобів алергени глибоко в епітеліальних шарах, шкіра почала вередувати, тьмяніти, роздратовано реагувати на маски та креми, категорично відкидаючи хімічні та штучні компоненти.

Ретельно продуманий асортимент саме лікує та вирішує шкірні проблеми, а не просто маскує недоліки, заганяючи джерело їх появи в клітини. При регулярному використанні і правильно підібраному комплексі результат чудово здивує. Не дарма у 2018 році бренд скоротив свою назву до Manyo — чаклунка. Так, це Ваша особиста фея, здатна втілити мрії у реальність!

Із чарами по життю!

Саме такий девіз обирають дівчата та жінки після першого знайомства з косметикою фірми Маньо. Кожен продукт є ідеальним зразком органічної космецевтики. При цьому склад дбатиме про Вашу "безпечну" красу, а біорозкладна упаковка - про навколишній світ. У кожної лінійки своя зона відповідальності — чутлива зона під очима, шия і декольте, комплексна терапія, що оздоровлює або омолоджує, базовий догляд.

Особливу увагу приділили проблемній та надчутливій шкірі — адже вона більше потребує підтримки та своєчасного лікування. На початковому етапі акне, вугрі, лущення і нерівності проходять вже після першого курсу використання. У запущеному випадку для усунення шрамів, рубців, постакне та глибоких зморшок знадобиться багатофункціональне меню з різних продуктів – пілінги, сироватки, маски, креми, тонери або тоніки. В Маньо Фекторі також є сонцезахисна косметика та декоративна. Це той випадок, коли будь-який засіб унікальний і ідеальний, в ньому немає недоліків, як тепер і на Вашому обличчі!

Без ризику для Вас!

В інтернет-магазині мультибрендової косметики New Skin ідеологія — ми не просто консультанти та б'юті-експерти, а й психологи. Наша команда підбере товар не лише виходячи з озвучених Вами проблем, а й за станом душі! Продукція компанії Manyo підкорила наше серце — процес догляду розслаблює та переносить у дорогий косметологічний салон, після якого почуваєшся тієї самої леді на мільйон! Не відмовляйте собі у задоволенні – адже любов світу залежить від Вашого ставлення до себе! А ми раді кожному новому клієнту і безмежно вдячні за постійну довіру! Ми не змінюємо формату роботи — щоденні відправки та доставка по всій Україні все також залишаються нашими перевагами!

Корейська косметика для чутливої шкіри обличчя

Чутлива шкіра – це один із найпроблемніших типів шкірного покриву. Якщо вірити статистиці, ним володіють близько 20% людей. Особливість даного виду епідермісу полягає в гострій реакції на безліч внутрішніх та зовнішніх подразників, частих висипаннях, почервоніння, а також появі сухості на певних ділянках обличчя. Підтримувати такий шкірний покрив у хорошому стані допоможе якісна професійна корейська косметика для чутливої шкіри.

корейська косметика для чутливої шкіри

Як правильно доглядати чутливу шкіру?

Насправді, якщо підібрати правильні доглядові засоби, жодних складнощів не буде. Достатньо дотримуватися простих рекомендацій:

  • Власницям чутливого шкірного покриву слід завжди уважно стежити за тим, що наноситься на обличчя. Навіть незначний дискомфорт стане сигналом, що косметичний продукт не підійшов. Корейський догляд за чутливою шкірою включає засоби для вмивання, тонізування, зволоження, а також продукти із заспокійливим ефектом;
  • Основним етапом у догляді за будь-яким типом епідермісу є якісне ретельне очищення. У цьому допоможе спеціальна корейська умивалка для чутливої ​​шкіри – пінка або гель, здатні дбайливо видалити забруднення, не викликаючи відчуття стягнутості та сухості;
  • Немаловажним етапом догляду є корейський тонер для чутливої ​​шкіри. Він допомагає зберегти вологу, має тонізуючий, пілінгуючий, а також заспокійливий ефект;
  • Щоб догляд був максимально ефективним, не варто забувати про хороше зволоження, навіть якщо шкіра схильна до жирності. Насиченість вологою вважається запорукою краси та здоров'я шкірного покриву. Із цим допоможе корейський крем для чутливої шкіри, який допоможе зволожити та заспокоїти епідерміс;
  • Додатковим помічником у боротьбі за гарну здорову шкіру стануть нічні корейські маски для обличчя із гіпоалергенним складом. Вплив на глибокі шари дерми під час відпочинку, коли вона максимально сприйнятлива до корисних компонентів, робить такий продукт незамінним.
To Top