logo

Для сухої шкіри - Manyo

У нашому каталозі представлена тільки найкраща корейська косметика для сухої шкіри обличчя – крем, пінка, тонер та інші засоби. Вся продукція 100% оригінал із сертифікатами якості.
Asc

Позиції 1-12 з 21

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Сторінка
Asc

Позиції 1-12 з 21

на сторінці
Відобразити як Таблиця Список
Сторінка

Тільки-но з'явившись на ринку корейської косметики компанія Manyo Factory голосно заявила про себе не лише презентацією продукції, а й швидко оціненою покупцями якістю. Виробники правильно зрозуміли переваги сучасної дерми – їй потрібен натуральний, лікувальний та ефективний догляд. Накопичивши за роки неправильно підібраних засобів алергени глибоко в епітеліальних шарах, шкіра почала вередувати, тьмяніти, роздратовано реагувати на маски та креми, категорично відкидаючи хімічні та штучні компоненти.

Ретельно продуманий асортимент саме лікує та вирішує шкірні проблеми, а не просто маскує недоліки, заганяючи джерело їх появи в клітини. При регулярному використанні і правильно підібраному комплексі результат чудово здивує. Не дарма у 2018 році бренд скоротив свою назву до Manyo — чаклунка. Так, це Ваша особиста фея, здатна втілити мрії у реальність!

Із чарами по життю!

Саме такий девіз обирають дівчата та жінки після першого знайомства з косметикою фірми Маньо. Кожен продукт є ідеальним зразком органічної космецевтики. При цьому склад дбатиме про Вашу "безпечну" красу, а біорозкладна упаковка - про навколишній світ. У кожної лінійки своя зона відповідальності — чутлива зона під очима, шия і декольте, комплексна терапія, що оздоровлює або омолоджує, базовий догляд.

Особливу увагу приділили проблемній та надчутливій шкірі — адже вона більше потребує підтримки та своєчасного лікування. На початковому етапі акне, вугрі, лущення і нерівності проходять вже після першого курсу використання. У запущеному випадку для усунення шрамів, рубців, постакне та глибоких зморшок знадобиться багатофункціональне меню з різних продуктів – пілінги, сироватки, маски, креми, тонери або тоніки. В Маньо Фекторі також є сонцезахисна косметика та декоративна. Це той випадок, коли будь-який засіб унікальний і ідеальний, в ньому немає недоліків, як тепер і на Вашому обличчі!

Без ризику для Вас!

В інтернет-магазині мультибрендової косметики New Skin ідеологія — ми не просто консультанти та б'юті-експерти, а й психологи. Наша команда підбере товар не лише виходячи з озвучених Вами проблем, а й за станом душі! Продукція компанії Manyo підкорила наше серце — процес догляду розслаблює та переносить у дорогий косметологічний салон, після якого почуваєшся тієї самої леді на мільйон! Не відмовляйте собі у задоволенні – адже любов світу залежить від Вашого ставлення до себе! А ми раді кожному новому клієнту і безмежно вдячні за постійну довіру! Ми не змінюємо формату роботи — щоденні відправки та доставка по всій Україні все також залишаються нашими перевагами!

Корейська косметика для сухої шкіри обличчя

Суха шкіра нерідко завдає великого дискомфорту своєму власнику: передчасна поява заломів і зморшок, помітні лущення, відчуття сверблячки і стягнутості не дають спокійно жити. Подібні ознаки бувають як тимчасовими, наприклад, взимку, і постійними. Боротися з ними вам допоможе якісна корейська доглядова косметика для сухої шкіри, яка здатна повернути обличчю зовнішній вигляд, що сяє здоров'ям.

Корейська косметика для сухої шкіри обличчя

Підбираємо свій корейський догляд для сухої шкіри обличчя

Бьюті-індустрія Кореї може похвалитися величезним вибором якісної та по-справжньому ефективної косметики для різних типів шкіри. У вашому арсеналі має бути така корейська косметика для зневодненої шкіри, як:

  • Умивалка для сухої шкіри з Кореї – азіати придумали кілька нових формул засобів для щоденного вмивання, які вам сподобаються. Наприклад, корейська пінка для вмивання для сухої шкіри зовні нагадує засіб для гоління. Досить невеликої горошинки, яка при контакті з водою перетворюється на густу піну, що абсолютно не сушить обличчя.
  • Корейський тонер для сухої шкіри – нормалізація рН балансу після вмивання дуже важлива для сухого типу епідермісу. Щоб уникнути стягнутості та сверблячки, можна використовувати корейські тоніки для сухої шкіри на основі гіалуронової кислоти, керамідів, а також з оліями у складі;
  • Корейський крем для обличчя для сухої шкіри – поживна формула такого продукту допомагає нормалізувати ліпідний баланс епідермісу. Завдяки натуральним маслам та рослинним екстрактам шкірний покрив стає більш свіжим, м'яким, пружним та наповненим;
  • Корейський зволожуючий крем для сухої шкіри – даний тип шкірного покриву потребує не тільки живлення, але й зволоження. Зволожуючий продукт допоможе надати обличчю здоровішого вигляду, а також впорається з лущенням і стягнутістю;
  • Корейські маски для сухої шкіри обличчя – звичайні, нічні та тканинні маски чудово справляються з існуючими проблемами вже за одне застосування. Це чудові помічники для тих випадків, коли потрібно швидко та ефективно привести обличчя до ладу.

Купити крем для сухої шкіри обличчя з Кореї, а також інші незамінні у щоденному догляді засоби, ви можете за максимально вигідною ціною в інтернет-магазині New-Skin. Ми гарантуємо оригінальну якість, великий вибір косметики, а також консультації щодо вибору догляду від фахівців.

To Top