У Кореї культ догляду за собою зведено до Абсолюту. Нам є чому повчитися в азіатів, адже багато дівчат нерідко нехтують навіть традиційною триступеневою програмою догляду «очищення – тонізування – зволоження». У корейській системі є цілих 10 етапів, на кожному з яких застосовуються спеціальні засоби, що виконують ту чи іншу задачу.

Виконувати всі етапи щодня зовсім не обов'язково, але ви точно можете отримати нові унікальні продукти для щоденного використання, які перетворять вашу шкіру. У нашому інтернет-магазині представлена ​​вся необхідна для цього корейська косметика – купити ви можете ті засоби, які найбільше зацікавлять.

  1. Видалення макіяжу

Насамперед необхідно очистити шкіру від декоративної косметики та забруднень. Першим етапом використовують очищувальний засіб на олійній основі, що розчиняє навіть стійку косметику (гідрофільна олія, бальзам). При контакті з водою масляний засіб перетворюється на пінку, що м'яко змиває забруднення з обличчя. Також можна використати міцелярну воду за типом шкіри.

Гідрофільний бальзам Heimish All Clean Balm ціна

  1. Умивання

Другим етапом очищення стане використання пінки або гелю для вмивання. Засоби, що піняться, видаляють залишки олійних продуктів, очищають пори і роблять шкіру ідеально чистою. Зробити очищення ще якіснішим допоможуть спеціальні щіточки, губки або конжакові спонжі. Купити корейське гідрофільне масло, бальзам, пінку для вмивання та інші продукти для очищення шкіри ви можете вже зараз на сайті New Skin.

  1. Ексфоліація

Видалення відмерлих клітин та рогового шару шкіри – ще одне важливе завдання при правильній підготовці обличчя до нанесення подальшого догляду. Навіть найдорожчий корейський догляд для обличчя, ціна якого часом далеко не маленька, діє не на всю силу, якщо забувати про ексфоліацію. Очищена від мертвих клітин шкіра краще приймає косметичні засоби і на поверхні не залишається плівка.

Для ексфоліації підходять спеціальні корейські скраби, купити які ви також можете у нашому інтернет-магазині. Їх особливість полягає в найдрібнішому абразиві, що не травмує шкіру. Також з цим завданням добре справляються пілінги-скатки (гоммаж), які підходять навіть чутливої, схильної до запалень шкіри.

  1. Тонізування

Для поповнення вологи в шкірі використовують спеціальні корейські тонери з легкою текстурою та високою концентрацією корисних речовин. Тоніки допомагають освіжити шкіру, тонізувати, нормалізувати рівень рН і підготувати її до нанесення наступних засобів.

Есенційний тонер з пептидами та гіалуроновою кислотою Medi Peel Peptide 9 Aqua Essence Toner ціна

  1. Есенція

Глибоко наситити шкіру корисною вологою допомагають есенції. Вони оздоровлюють епідерміс, насичують його корисними компонентами та вітамінами, посилюють ефективність інших доглядових засобів.

  1. Сироватки та емульсії

Вирішити різні проблеми шкіри, такі як сухість, жирність, лущення, зморшки, пігментація, запалення, тьмяність, розширені пори та інше, допомагають сироватки та емульсії. Це висококонцентровані засоби, в яких міститься багато корисних компонентів, що надають потужну дію на дерму, тому купити корейську сироватку для обличчя дуже важливо у корейській системі догляду.

сироватка для обличчя Cindella ціна

  1. Маски

Щоб корисні речовини сироваток та есенцій проникли ще глибше в шкіру та діяли більш ефективно, використовують альгінатні або тканинні маски. Переходячи до нашого інтернет магазину-корейської косметики, Корейські тканинні маски для обличчя купити Україна може легко – в каталозі представлені найкращі за ефектом і ціною маски корейського виробництва.

  1. Крем для шкіри навколо очей

Доглядати цю делікатну зону, де шкіра дуже тонка і чутлива, слід особливо уважно. Для цього призначені спеціальні креми, які допомагають підтягнути шкіру, зняти припухлості, освітлити потемніння, згладити зморшки і добре зволожити.

Також багато дівчат воліють купити корейські патчі під очі, щоб забезпечувати додатковий догляд за цією областю.

  1. Зволожуючий крем

Основний етап догляду – це вибір крему за типом шкіри. Більш докладно про особливості вибору, а також купити корейський крем для обличчя ви можете дізнатись у відповідному розділі на нашому сайті.

Колагеновий нічний крем для обличчя Medi Peel Collagen Super 10 Sleeping Cream ціна

  1. Захист від сонця

Що відрізняє корейців, так це велика любов до сонцезахисних засобів, які дозволяють захистити шкіру від шкідливого ультрафіолетового випромінювання та фотостаріння. Можливо, тому вони так молодо виглядають.

Якщо вам потрібна якісна корейська косметика, сайт New Skin стане тим, що ви шукали.

Корейська косметика за низькими цінами – міф чи реальність?

Не секрет, що корейська косметика догляду зараз на піку популярності. Про неї говорять косметологи, блогери, журналісти та просто захоплені користувачі, які вперше побачили настільки помітний ефект від домашнього догляду за обличчям. Саме через таку популярність і підвищений попит активізувалися несумлінні виробники, які копіюють продукцію затребуваних брендів і випускають неякісні підробки за нижчою ціною.

Якщо ви бачите, що корейська косметика недорого коштує, це привід задуматися – а чи не підробку вам намагаються продати. Щоб убезпечити себе від подібної підробленої косметики, варто ознайомитися з цінами у різних інтернет-магазинах, бажано тих, які є офіційними ретейлерами корейських виробників. Ціни можна подивитися в доларах, євро або навіть південнокорейських вонах і, скориставшись конвертером, перевести на гривні.

Звичайно, ціна трохи відрізнятиметься – у фізичних магазинах вона зазвичай вища, оскільки тут йде націнка за оренду приміщення, оплату праці продавців та інші супровідні аспекти. В інтернет-магазинах буде дешевша корейська косметика – ціна більш наближена до розцінок постачальників. Однак якщо ви бачите, що вартість продукту, що цікавить, на 40-70% нижче середньоринкової, швидше за все перед вами не оригінальна косметика.

корейська косметика за низькими цінами на сайті newskin.com.ua

У корейських косметичних доглядових засобах використовують багато натуральних компонентів у високій концентрації. Саме тому такі робочі ефективні продукти з багатим складом не можуть коштувати копійки. Ті, хто розуміється на догляді, знають, що високоактивні речовини, що діють на молекулярному рівні, ще на етапі закупівлі сировини коштують дорого – тому косметика і працює. У звичайних кремах «за пару доларів» ви не знайдете стільки корисного, а лише воду, гліцерин, пропіленгліколь, диметикон, парафін та інші дешеві не надто корисні компоненти для шкіри.

Інтернет-магазин New Skin вкрай серйозно підходить до питання оригінальності косметичної продукції. Ми співпрацюємо виключно з надійними перевіреними постачальниками, які мають сертифікати відповідності та якості товарів від виробників. Завдяки цьому наші покупці можуть сміливо корейську косметику купити в Україні, не вагаючись у її оригінальності. Такі засоби вже після першого використання показують свою ефективність, через що повертатися до звичної косметики не захочеться.

Де замовити корейську косметику?

Краса, молодість, ідеально рівний колір обличчя, відсутність зморшок і сяюча здоров'ям шкіра кореянок є предметом заздрості дівчат у всьому світі. Звичайно, багато в чому краса шкіри залежить від генетики, але не секрет, що саме корейські красуні приділяють велику увагу ритуалу догляду за обличчям, шиєю та декольте. У цьому їм допомагають особливі косметичні продукти та багатоступінчаста система нанесення засобів на шкіру.

Якщо ви хочете спробувати секретні прийоми кореянок та особисто оцінити ефективність азіатської доглядової продукції, в інтернет-магазині New Skin ви зможете замовити корейську косметику з доставкою по Україні. У нашому інтернет-магазині представлена ​​тільки оригінальна якісна корейська косметика – офіційний сайт New Skin допоможе вам вибрати і купити корейську косметику, відповідну під тип шкіри.

замовити корейську косметику у магазині New Skin

0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.